söndag 10 maj 2009

Äntligen.... ??!!!

37 dar senare eller nåt sånt.....

Tiden går fort och jag kommer mig inte för att lägga upp några bilder här. Skyller lite på mitt eksem som tog musten ur mig, har inte tränat heller sen i början av april.

När det gäller allergi/eksem så har jag gjort två allergitester och nu vet jag i alla fall ett antal saker som jag INTE är allergisk emot. Som t.ex mjölk, ägg, fisk, vete, sojaböna och jordnöt, inte pollen och sånt heller.... hade en teori om mjölkprotein men det var det inte som tur är.

Min senaste!! teori är mögelostar och jag har blivit mycket bättre sen jag undvikit det. Fast nåt mera är det också eftersom jag fått lite nya prickar senaste dagarna. Men det är ungefär 10% nu mot när det var som värst.

Helgen har varit lugn och skön, igår var vi en sväng till Täby centrum, shoppade lite, nya skor bl.a till både B och mig.

Idag tänkte vi åka till Uppsala och hälsa på sonen och E men sonen jobbade så det blev inget av med det.

Vi fick besök istället av våra fd grannar som var ute på långpromenad, efter lite fika så följde vi med dem på deras fortsatta promenad, det blev 9640 steg för vår del, varav 7397 (73 minuter) aerobicssteg, en helt godkänd promenad.

Vi gick vägen ner till Valsjön när jag hittade murklor vid vägkanten, A & B tog hand om dem och lovade en middag med murkelsås i juni :) Ska bli gott. Har inte hittat murklor här nere förut, bara uppe i Jämtland.
Vitsipporna blommar så fint, det är så fantastiskt fint när skogen är full av dem.

Så här fin är vår gata nu med alla blommande körsbärsträd. Lite mulet när vi kom hem vi stod under ett träd en stund på vägen hem för att undvika en regnskur.

Vår Forsythia utanför bron blommar så här fint.

... och vårt fina Blodplommonträd är fullt med blommor. Förra året tror jag det var ca 3 blommor för de frös bort.

Mera plommonblommor.....

... och en bild på hela trädet....

Så här ser det ut när B tvättar bilen och jag sitter kvar inuti.... fina mönster på rutorna....

.... och har man inget annat att göra kan man ju alltid leka med kamera och telefon. Blev en lite kul bild tycker jag.

Snart måndag igen och en ny arbetsvecka. Förra veckan var jag på jobbet varje dag!! väldigt ovanligt brukar försöka jobba hemma nån dag i veckan men just nu är det så mycket möten i projektet jag är med på fast det är kul också :)

Önskar alla en fantastisk vecka och så lovar jag att uppdatera lite oftare :)

2 kommentarer:

  1. Ja, äntligen! och underbara bilder!

    SvaraRadera
  2. ja säger samma sak :) fantastiskt vackra blombilder :) och tänk om allt blir plommon :) muuuuums...marmelad...säger jag..och romplommon...mmmm....nä...jag har ätit lunch ;) Kram

    SvaraRadera