onsdag 13 maj 2009

Kejsarkronan blommar....


Fritillaria imperialis blommar.... förra året blev det inga blommor för några kryp härjade runt och höll på med att göra nya kryp och använde växten som barnkammare.... :) I år har jag inte sett några såna och hade nog inte låtit dem hållas heller.

Lite trött idag, är ju på jobbet idag också, eller ute hos kunden rättare sagt. Ett möte avklarat och ett kvar. Möte med lunch, sånt gillar jag :) Hoppas på nån god sallad eller nåt.

Vi hade årsstämma i vår brf igår, lika tråkigt som vanligt att gå igenom resultat osv men det ska ju göras. Lite småplock och vin efter det, så då fick jag en chans att undvika mögelostar :) Fanns mycket annat gott att äta så det var lugnt.

Hem sen och kollade på mello, Sverige gick vidare till finalen. Bra för då blir det roligare att kolla finalen på lördag. Malena är jätteduktig men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker om hennes låt eller inte. Jag tror på Norges bidrag som vinnare. Den är i semi imorgon men det borde ju inte vara nån tvekan om att den går vidare till finalen.

Wow, tre uppdateringar på en vecka nu......

En bra dag önskas alla...
♥ ♥

1 kommentar:

  1. Wow, det här gillar vi! Härliga växter i trädgården!
    Hoppas vi kan göra sällskap på Bergianska snart!

    SvaraRadera