måndag 18 maj 2009

Hejdå Telefonplan......

Idag var sista dagen på kontoret söder om stan vid Telefonplan, har huserat där från och till de senaste 5 åren så det känns lite konstigt. Alla ska flytta till huvudkontoret i Kista och jag är med i första gruppen som flyttar imorgon. Inget revolutionerande i det bara att konstatera att det känns lite vemodigt. För mig är det egentligen bara förbättringar, "rätt" sida om stan = kortare resväg, nära till kunden. Förutom att jag inte tycker om Kista då.... men jag behöver ju inte bo där :)

Såg en skylt på väg till garaget på jobbet..... det byggs ju för fullt överallt vid telefonplan och då behöver man ju slänga saker också.... ;)

Kom på att jag skulle ju fota "kamälgen" som står i rondellen vid telefonplan, det blev ett foto från bilen, svårt att fota och köra bil samtidigt. Det är alltså en kamel med älghuvud eller hur man nu ska uttrycka det. Förra veckan hade kamälgen horn också, men antingen har han fällt hornen eller också så var det en "hon" som inte skulle ha några horn. Alternativt är det någon som har en trofé på sin vägg nu....

Blev bjuden på "indian sweets" när jag kom till jobbet idag. En av de indiska projektledarna hade kommit till Sverige i helgen och bjöd. Gott och mycket sött :)

Nedan lite bilder från gårdagens kvällspromenad.....

Löjtnantshjärtana blommar för fullt och är så fina....

Brudspirea i närbild, helt översållad med blommor....

Häggen blommar för fullt... hoppas den är klar med det snart, inte långt till syrenerna heller....

Till sist en bild på vårt Blodplommonträd. blommar fortfarande jättefint och nu börjar det komma röda blad också. Så fint....

För övrigt är det hostigt och snuvigt här. B är däckad av allergi och förkylning, och jag känner av det som luktar mycket som t.ex hägg... har väl en överkänslighet mot vissa dofter.

Nu är det sovdags, sweet dreams :)

1 kommentar:

  1. fina bilder och du har helt rätt, man behöver inte bo i kista :) vilket jag var nära att göra en gång i tiden...köpa en etta :)haha...ha en bra helg!

    SvaraRadera