lördag 16 maj 2009

Mera klippning....


Årets första gräsklippning av klarad. Grannen klippte sin halva och höll inte med om att han inte gjort klart :) Så då tog jag en sväng med vår klippare. Så nu är det fint. En hel del mossa men den har svartnat efter att vi använt medlet som de gjort reklam för på tv, kommer inte ihåg vad det heter..... vi har ju inte så stor gräsmatta.

Har varit en lugn dag annars, B har varit på sitt jobb för invigningen av Näsudden som naturreservat. Får åka dit nån dag och kolla, de har visst släppt ut fåren också.

Ikväll laddar vi för melodifestivalen. Jag tror på Norge som vinnare. Har gått och nynnat på den låten i flera dar nu och Alexander har ju verkligen utstrålning. Spännande att se hur det går för Malena, hoppas på en bra placering för hennes skull. Kvällens tilltugg Italiensk nattmacka, dvs skivor av pain riche som man gnider in med vitlök, lägger på mozarellaost som man marinerat i olivolja och basilika, en tomatklyfta och så in i ugen på hög värme tills osten börjar smälta. Mmm... till det blir det nog vitt vin St. Hallett, mycket gott vin som jag kan rekommendera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar