måndag 5 oktober 2009

Åsså blev det svart.....

Allt blev bara svart..... alla datorer och lampor slocknade. Strömavbrott som enligt EON har drabbat 905 kunder här i Åkersberga och ska vara åtgärdat 23.00. Kanske lika bra att sova då.

Det mobila bredbandet från Telesnor funkar i alla fall så jag kunde kolla om de gör nåt och felsökning pågår enligt EON.

Så nu har jag skruvat ihop två IKEA-hyllor i mörkret, en kvar. Gästrummet är färdigtapetserat och det blev jättebra. Städade och putsade fönster igår så nu börjar det snart bli klart. Bara en hylla kvar men den kan ju få vänta tills i morgon tror jag.

Jobbade hemma torsdag-fredag för jag kände mig så förkyld och det var nog bra för det har inte brutit ut ännu. Men risken finns väl att det bryter ut för idag har en av indierna suttit bakom mig och hostat och snörvlat. Tror det är en av dem som kom nu i helgen och det måste ju vara en stor omställning att komma från 35 grader till 10.

I fredags var jag ut i skogen ett par timmar och fyllde min korg med trattkantareller. Så härligt, men tyvärr så var det ju orientering där i lördags så allt är väl nertrampat där jag hittade så mycket *:( men det kommer kanske mera om jag väntar ett par dar. Lär ju inte hinna ut nåt heller, jobbet kräver ju sitt.

Började dagen med ett mycket trevligt telefonsamtal med en författare jag träffade på bokmässan, så kul när man träffar trevliga människor som man bara kan prata med hur länge som helst....

Det här kommer att bli en fantastisk vecka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar