lördag 31 oktober 2009

You!Know shoes


Mina nya stövletter jag köpte idag. Så fina :) Tänkte egentligen köpa ett par nya Ecco i samma stil som dom jag har, men såna finns inte i årets kollektion, tyvärr. Kollade inne i city när jag var där förra veckan.

Idag när vi var ner till centrum så gick vi in på skoaffären, 20 % rabatt pga helgendessutom. Då hittade jag dom här You!Know heter dom. Perfekta till jeans. B hittade också ett par skor.

Började dagen med att åka till Däckteam med bilarna för att få vinterdäck på bilarna, ska snart åka norrut och då behövs det och det lär inte dröja här heller. Fyllde nitrogen i däcken i våras och jag funderade över varför plastpluttarna (eller vad det heter) var borta på båda däcken på vänster sida. Så jag berättade det på däcksfirman och han sa att det var mopedägarna som snodde dom och satte dom på sina mopeder för att det ser tufft ut....

Sen har vi varit flitiga när vi kom hem, bakade 8 pajer, 4 ost och skinka och 4 köttfärs som vi frös in. Köpte folieformar så varje form räcker till 2-3 bitar. Bra att ha i frysen.

Har varit ledig idag, jätteskönt, ännu skönare att det är två dar till att vara ledig. 4-dagarsvecka vore rätt skönt.

Nu är det sovdags.

2 kommentarer: