torsdag 22 oktober 2009

Kom-i-håg-lista

En liten kom-i-håg-lista till mig själv.....
  • Om andra tyckte att jag var ok igår så tycker dom troligtvis det idag också. Dom ändrar inte heller uppfattning om nån över en natt om det inte händer nåt exceptionellt.

  • Andra kan också ha dåliga dagar, allt är inte relaterat till mig..... typ "Man ska inte fundera över vad andra tänker om en, för det gör de ändå så sällan".

  • Låta saker ha sin gång, FLOW, antingen händer det eller också inte och jag kan inte påverka någondera, inte andra heller. Det tar bara en massa energi som jag kan använda till nåt roligare.

  • Att det finns en massa trevliga personer där ute som faktiskt bryr sig om mig.
Det får räcka för idag. Kan vara bra att ha dåliga dagar när man funderar för mycket.

För övrigt är det rätt bra, mycket att göra på jobbet och mycket jag VILL göra hemma. Men hinner och orkar inte. Skulle behöva lite fler timmar på dygnet ibland.

Fast å andra sidan är det ju bra att ha ett jobb, dessutom ett bra jobb som jag trivs med.

Företaget har ju gått ut och erbjudit ett antal utvalda personer 12 månaders tjänstledighet som i princip kan ses som en arbetsfri uppsägning eftersom man inte är välkommen tillbaka när den tiden gått. Jag hör ju inte till dom så företaget ser väl att dom kan ha nytta av mig framåt också.
Många olika reaktioner på det, vet några som tackat ja, några tackat nej, några upprörda så det är inte kul..

Funderade en morgon när jag åkte till jobbet vad man skulle kunna göra med ett års betald ledighet, förutom söka nytt jobb då så kunde jag ju t.ex utbilda mig till något annat. Massör t.ex eller nåt annat kul. Man kan ju välja att se möjligheterna om man vill....

1 kommentar:

  1. vilka fantastiska ord till en lika fantastisk människa! Helt rätt tankar. Varm kram och tack för att du delar med dig av dem, jag tycker du är klok.

    SvaraRadera