lördag 24 oktober 2009

Nöjd!

Lördagen har jag spenderat mestadels i en skolsal på Tibble gymnasium i Täby, med blyertspenna, sudd, överstrykningspenna, linjal och körkort på bänken. Lång dag 8.20 - 16.15

Jag har skrivit högskoleprovet!!!

5 provpass a´ 50 minuter vardera och 6 prov, ett fick vi göra i två varianter eftersom det ena är en test inför kommande prov. Naturligtvis var det läsförståelse på svenska som jag tycker är rätt trist, känner dessutom att jag la ner mer energi på det första som naturligtvis var testen.

Jag och en tjej till jämförde vad vi svarat efter delproven och vi hade svarat rätt olika så det kändes inte så hoppfullt, big failure typ.

När jag åkte hem kändes det som om det kunde gått hur som helst.

Rättade när jag kom hem och jag hade alla rätt på Ordkunskapsdelen :) en av mina starkaste sidor men jag trode nog jag missat nåt.

Resten gick hyfsat och det intressanta är att jag hade bättre resultat på den engelska läsförståelsen än den svenska, trots att jag missade 4 frågor på den engelska, såg inte förrns jag skulle lämna in att det fanns frågor på baksidan av formuläret också.

När jag rättade fick jag till 95 (max 122) och enligt den normalisering man använt tidigare prov så bör det ligga på 1,6 (max 2.0) och det är jag jättenöjd med. Trallalalala

YES!!! I did it, nu borde mina chanser att komma in på kursen jag sökt öka betydligt.

2 kommentarer: