tisdag 13 oktober 2009

Titta det snöar.....


Vad skådar mitt norra öga så här på morgonkvisten. Först såg det ut som snöblandat regn sen började det ramla ner lovikavantar. Mycket för tidigt om nån skulle komma på idén att fråga mig. Det var rätt lokalt verkade det som, när jag kom till Kista var det bara lite regn.

Andra gången jag höll på att krocka i rondellen upp till jobbet, jag håller ytterfilen och ska svänga av den andra avfarten, inte rakt fram alltså och då är det alltid nån som tar innerfilen som ska rakt fram, idag tvärnitade både jag och bilen i innerfilen, var nog bara frågan om nån decimeter. Mannen i bilen pratade i telefon och såg jättestressad ut, hoppas att han såg att jag mimade IDIOT till honom. Bara för att 95 % kör rakt fram i rondellen kan man ju inte utgå från att alla gör det.....

Helgen ägnades åt IKEA-besök (både Barkarby och Uppsala), fixande i gästrummet, besök hos sonen och hans flickvän i Uppsala, fixande med våra nya laptops, både B och jag har blivit med Sony Vaio. Så kan det gå när man går in på Media Markt för att handla färgpatron till skrivaren. Riktigt nöjd, ska bara få bort Vista så blir det ännu bättre, ska testa 64-bits Windows 7. Det tar bara sån tid att hålla på med sånt.

Jaja dags att återgå till jobbet.... önskar alla en fantastisk dag. Det ska jag ha och så blir det SUSHI till lunch. :)

1 kommentar:

  1. Först julgran inne på IKEA och sedan snö på uppfarten... vad ska komma härnäst? sommarlov kanske, nä det är nog dags för höst och vinter... face it my dear, it´s christmastime. Jag vill ha nya vantar och en leksak?

    SvaraRadera