fredag 16 oktober 2009

Nya leksaker....


Min nya Sony Vaio och framför den min lillla Wacom-bräda 2:a generationen, dvs den har både touch och penna, hmm vad säger man istf touch-screen. I varje fall så fungerar den som en stor styrplatta som finns på bärbara datorer och så en penna istället för mus. Har en stor till min stationära och den är helt suveränt bra när man t.ex håller på med bildbehandling i Photoshop.

Har installerat Windows 7, 64-bits på Vaion, istället för Vista som var från början. Tycker INTE om Vista. Hittills så fungerar det jättebra, men har ju inte installerat så många program ännu. När man köper en ny dator så får man en gratis uppdatering till Windows 7, med det vill väl Microsoft säga att Vista är inte den bästa produkt dom släppt lös.

Liiite trångt på skrivbordet som synes, med både jobbdatorn, Vaion och bildskärmen till min statonära. Måste leva upp till mitt rykte :) Tur jag har simultankapacitet.

Skönt att det är fredag imorgon (idag) rätt tuffa veckor nu, mycket att göra på jobbet. Men det är bättre än att det är för lite. Men ibland känns det som om det är för många bollar i luften så det gäller att ducka så jag inte får dom i huvudet om jag inte hinner fånga dom när dom ramlar ner.

Nu sova; ville bara tala om att jag tycker om min nya Toy (boy) ?? ehh.

Natti!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar