lördag 21 november 2009

Som sagt november....???


Var ut i skogen i två timmar idag, och hittade lite kantareller, tyvärr inte så mycket som jag hoppats på, men det är ju trots allt den 21 november. En riktigt skön promenad förutom att det var väldigt blött i skogen. 3,7 km enligt trackern i telefonen och ca 6500 steg. Helt godkänt med tanke på hur veckan sett ut i övrigt.

Kantarellerna åt vi till middag tillsammans med pasta och kassler. Mycket gott.

Lyssnar på en bok om Taj Mahal om hur det kom till, kärlekshistorien om hur kejsaren byggde det som gravmasoleum till sin hustru när hon dog. Visserligen skriven som fiktion men det finns nog en hel del sanning i det. Intressant är det och bra skriven av en indisk författare. Den "riktiga" boken har legat på mitt nattduksbord rätt länge men jag föredrar att lyssna istället. Indien fascinerar mig och jag vill veta mer, mycket pga att jag varit där och att jag har mina indiska kollegor.

Hjälper två kollegor från indien att hitta lägenhet nu, de ska vara här 6 månader så jag hjälper till att söka och igår fick jag prata med en hyresvärd som inte var så bra på engelska. Jag skulle nog uppskatta samma hjälp om jag kom till ett annat land.

Har fixat punkteringen också, eller inte jag då, B satte på reservdäcket och jag åkte till däckfirman som konstaterade att det var ett hål mitt i slitytan och lagade det och satte tillbaka det på bilen igen.

För övrigt är livet rätt behagligt, om två veckor åker vi till Moskva och nu ska jag boka julresan också. Finns förhoppningar om ett liv på jobbet efter jul, i alla fall januari ut så det kommer att ordna sig. Har inte hört nåt om nån köpare ännu men det är kanske för tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar