söndag 29 november 2009

Första advent

Den nya adventsstaken som vi köpte inför "lägenhetsstylingen" + den nya duken som har små röda broderade saker som troligtvis ska se ut som stjärnor men jag tycker dom ser ut som skalbaggar eller nåt, B föreslog kackerlackor. Jaja det blev rätt fint i alla fall.

Ägnade förmiddagen åt att städa, sen överlämnade vi lägenheten till mäklaren när det var dags, dom som hade sagt dom skulle komma, kom inte, men en familj som verkade väldigt intresserade kom och skulle komma tillbaka på tisdagens visning. Får se hur det går, tanken att vi inte får sälja slog mig idag, har inte ens tänkt den förut. Men då är det väl nån mening med det också.

Under tiden som mäklaren vaktade vårt hus åkte vi ner till havet en sväng. Det var jättemycket dimma så jag ville försöka ta lite fina bilder.... här är lite av dagens skörd.

Bojar som väntar på våren och få komma till användning igen....Man ser nästan inte ön mittemot pga dimman.

Oooops, inga bra skor för att klättra på hala klippor och leriga stigar, halkade och försökte hålla undan kameran så att jag inte körde ner objektivet i leran. Den klarade sig som tur var.

En till bild från ön mitt emot, ett par bojar till höger.

En ensam båt.

Fina alkottar.

Mina leriga jeans, men dom är tvättade nu.

2 kommentarer:

  1. Fina bilder! Dimma gillar jag, känner mig som inlindad i bomull då.
    Tur att du inte gjorde illa dig när du stöp i leran!
    Lycka till med försäljningen!

    SvaraRadera
  2. fina kort! Klart ni får sälja :) det man har i sina tankar får man mer av sa någon en gång ;)

    SvaraRadera