Fortsätt till huvudinnehåll

Första advent

Den nya adventsstaken som vi köpte inför "lägenhetsstylingen" + den nya duken som har små röda broderade saker som troligtvis ska se ut som stjärnor men jag tycker dom ser ut som skalbaggar eller nåt, B föreslog kackerlackor. Jaja det blev rätt fint i alla fall.

Ägnade förmiddagen åt att städa, sen överlämnade vi lägenheten till mäklaren när det var dags, dom som hade sagt dom skulle komma, kom inte, men en familj som verkade väldigt intresserade kom och skulle komma tillbaka på tisdagens visning. Får se hur det går, tanken att vi inte får sälja slog mig idag, har inte ens tänkt den förut. Men då är det väl nån mening med det också.

Under tiden som mäklaren vaktade vårt hus åkte vi ner till havet en sväng. Det var jättemycket dimma så jag ville försöka ta lite fina bilder.... här är lite av dagens skörd.

Bojar som väntar på våren och få komma till användning igen....Man ser nästan inte ön mittemot pga dimman.

Oooops, inga bra skor för att klättra på hala klippor och leriga stigar, halkade och försökte hålla undan kameran så att jag inte körde ner objektivet i leran. Den klarade sig som tur var.

En till bild från ön mitt emot, ett par bojar till höger.

En ensam båt.

Fina alkottar.

Mina leriga jeans, men dom är tvättade nu.

Kommentarer

  1. fina kort! Klart ni får sälja :) det man har i sina tankar får man mer av sa någon en gång ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Periocular dermatit

Jag har haft utslag runt ögonen sen i våras och har smörjt med kortisonsalva eftersom det var det som min husläkare skrev ut. Det har inte blivit bättre utan varit kliigt, rött och irriterat. Inte så kul heller även om det inte synts så väl tack vare glasögonen. Har trott det varit allergi och eksem och provat att utesluta olika livsmedel men inget har hjälpt. Gjorde ett allergitest också som inte visade nåt. Förra måndagen fick jag nog och tänkte boka en tid hos husläkaren men valde istället att utnyttja jobbets sjukvårdsförsäkring och fick en tid samma dag hos en hudläkare samma dag. Han tittade på mina utslag och sa att det är inget eksem eller allergi utan något som heter Periocular dermatit. Intressant fall dessutom eftersom jag har det mesta runt ögonen, vanligast runt munnen och då heter det Perioral dermatit. Han fotade mina utslag för att använda i utbildning. Tyvärr så vet allmänläkare sällan vad det är och skriver ut kortisonsalva vilket bara gör det värre. PD är

Gardiner

När vi beställde växthuset köpte vi till solskydd som ska reflektera värmen och ljuset. Men den kändes rätt tråkig så det fick bli spetsgardiner från IKEA istället. Vi använde vajrar som vi spände i taket och på väggen där taket börjar. Satte fast gardinerna med klämmor och hängde på vajrarna.   Så här blev det. Superbra tycker jag, är så nöjd. Både mysigt och skyddar mot solen.  Inifrån växthuset.  Utifrån ser det ut så här. Vi har redan tillbringat ganska många kvällar här med ett glas vin och bara njutit. Så härligt när något blir så bra som man tänkt sig. Plantorna verkar också trivas och växer som tusan.

Mina nya glasögon då....

Jag är nöjd :) Ser bra dessutom.....