lördag 28 november 2009

Juletider stundar....


Åkte in till city en sväng idag för att träffa Bs kusin och min fd arbetskamrat med man. Jättetrevligt. Har nog inte träffat henne sen Bs 50-årskalas fast vi håller ju kontakt via Facebook är med i samma maffia och farmargrannar. Fikade på Hurtigs, bästa fiket i stan om nån skulle fråga mig. Brukar luncha däribland när jag är på city-kontoret de har sån god räksallad med handskalade räkor, mmmm.

Var in på John Wall också, där har de mycket fina roliga saker. Köpte nya krokar till duschrummet för handdukar men det funkade inte att sätta upp dem, var flera hål bakom de som sitter där.

Sen var vi till en granne som har startat företag eller vad man nu ska säga, säljer en massa produkter för allt man kan behöva, rengöringsmedel, smink, hårvård, köksutrustning, hudvård, tandkräm... och tanken är att man köper då och får andra att köpa och så får man provision på vad de köper och då kan man spara massor. Känner mig lite skeptisk faktiskt, typ pyramidspel dessutom klarade jag inte av att vara kvar där när de började testa produkterna, luktade för mycket parfym för mig. Får vara hur bra produkter som helst men det funkar inte med en massa parfymer och både B och jag kör nog helst på de som vi vet funkar.

Hon jobbar tillsammans med en australiensare, han var rätt kul att prata med, kom in på ordlekar med att översätta namn till engelska, så jag berättade att jag jobbade i "the coffin" Kista alltså.

B har varit på middag med brf så jag fixade egen mat, hittade inte wok-pannan när jag skulle göra kyckling-wok, den är tydligen nerpackad redan.... hmmm.

Undrar varför man ger sig in i det här med att sälja, det är ju massor med fixande och plockande med saker för att det ska se snyggt ut. Men det är nog värt det i slutändan - hoppas jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar