söndag 22 november 2009

Trassel....


Det är inte en bild från mitt huvud :) utan från gamla headset och hörlurar som jag använder när jag lyssnar på mobilen när jag ska sova. Har samlats en hel del i mitt nattduksbord som synes. Brukar köpa billiga på Clas Ohlsson eftersom de går sönder rätt snabbt när man trasslar in sig i dom.

Men en sak funderar jag på, lever de ett eget liv när de kommer tillsammans? Hur kan det bara bli så trassligt? Det räcker ju med att man lägger ifrån sig ett headset på bordet så är det världens trassel när man ska försöka svara om nån ringer.

En dag i plockandets tecken, har gått igenom skåpen i tvättstugan och nu är det sovrummet som gäller, byte av sängkläder och så ska jag göra det fint i garderoberna. Visning planerad till nästa helg OM det är nån som är intresserad förstås.

Himlen är helt grå idag, och det regnar lite från och till. En perfekt dag att kura i soffan med datorn, en film eller en bok. Men först lite ordning på torpet.

2 kommentarer:

  1. Lycka till med försäljningen, det borde väl finnas spekulanter eller? Och ni har ju fixat till det så fint!

    SvaraRadera
  2. Du ska inte titta på ditt headset efter du har släckt ljuset för natten. Det LEVER och rör sej. Rena ormgropen. Har du sen en laddare där också, som på bilden kan kontakten söka sej de mest förunderliga vägar genom trasslet för att sen slå knut på hela högen av sladd. Köp blåtands headset. sätt en nål i vägen och häng det där på kvällen. Trasselfritt på morgonen. :)

    SvaraRadera