måndag 1 mars 2010

Pengasäcken...


Jag har lagt alla mynt i ett par små Höganäskrus som vi har i bokhyllan och när vi nu håller på och packa tog jag med mig dem till banken. Trodde det var kanske 1000 kronor men det var betydligt mer. Behändigt dessutom när man bara kan knappa in sitt kontonummer och mata in dem i en maskin som räknar åt en.

Det har toksnöat här idag. Väldigt onödigt eftersom det är nollgradigt ute. Har varit till frissan och sedan till K-Rauta och beställt en duschkabin till nya lägenheten. Utan dusch kan vi ju inte bo där. Den kommer i slutet av veckan förhoppningsvis. Satt ett badkar där innan som är borta, hästarna på ängen utanför har fått det som vattenho.

B har ägnat förmiddagen åt att få tag på nycklar till lägenheten. Husfrun hade dom inte, inte vaktis heller och inte receptionen. B fick låna en huvudnyckel så vi kom in i alla fall, och nu har visst nycklarna kommit tillrätta. De fanns i receptionen ;)

Här hemma ser det lite kaosartat ut. I varje fall i arbetsrummet, har strimlat massor med papper och slängt tre sopsäckar. Så medans jag sorterar och packar lite, så har B snart packat allt på nedervåningen, han har packat 50 kartonger och jag typ 10 kanske. Jaja det löser sig väl...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar