tisdag 30 mars 2010

Krokusar, Köpenhamn och ryggskott


Krokusarna i rabatten utanför huset har slagit ut nu så jag antar att det är ett bevis på att våren är här. Snön bara smälter bort men det gör inget har haft nog av den varan den här vintern. Sen är det sommartid också så man måste kliv upp blängtidigt. Nu gör ju inte jag det, kliver upp tidigt alltså, men snart är det slut på softandet.

Tisdag morgon bär det av till köpenhamn dit jag har blivit deporterad, ska i alla fall jobba där ett tag är det tänkt. Lite spännande och jobbigt på samma gång men det blir nog bra får vi hoppas.

Har varit till naprapaten idag har haft så ont i ländryggen och ner mot benen sista veckan. Alldeles stumt och jätteont att ligga på sidan. Ryggskott tyckte hon och körde elstimulering och massage. Ska dit igen på torsdag sen är jag fit for fight igen. Är redan mycket bättre även om det fortfarande hör ont.

Just ja, jag har blivit med iPhone En vit fin 32 GB. Är mycket nöjd med den. Finns många roliga AppS att ladda ner. Men det är en omställning när man som jag alltid använt SE-telefoner.

- Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

 1. Köpenhamn, så läckert! Fast det är ju skillnad att som jag vara där på semester några dagar och att jobba där ett längre tag. Men ändå! Hur länge ska du vara där? Hur ska du bo? Berätta mer!
  Och så härligt att krokusarna kommit upp, ett skönt vårtecken minsann.
  Sköt om dig och ryggen och hälsa Bernt!

  SvaraRadera
 2. härligt med Köpenhamn. där har jag vari så mycket. Mina barns far är uppvuxen där.

  Och du Grattis till din Iphone. Man kan inte leva utan en sån när man väl har den. Glad påsk på dig och vi hörs//Monica

  SvaraRadera