måndag 15 mars 2010

Mitt hus


Här är mitt hus som vi flyttat till. Eller mitt och mitt, vi hyr en lägenet i det. De två fönstren längst upp till vänster är våra. Soligt och fint.

Inne är det också soligt, fast en väldig oreda med kartonger och saker överallt. Köket och sovrummet funkar i alla fall, där är det mest ordning.

Igår hade vi flytthjälp av sonen och dottern med sambo. Hann flytta alla stora tunga saker sen har vi kört ett lass idag också med släpvagn och ett lass till tippen. Vi hade tänkt vara klar idag men så blev det ju inte. Tur att vi har några dar på oss så att flyttfirman kan börja imorgon istället för idag.

Började dagen med en promenad sen skulle jag åka ut till huset och plocka ihop innan jag skulle åka till besiktningen. OBS! Rätt dag den här gången. Men se det ville inte bilen vara med om. Den gick inte på alla cylindrar så den tordes jag inte åka nånstans med. Imorgon blir det verkstadsbesök, troligtvis en tändspole som gett upp, råkade ut för samma sak förra sommaren och ett vanligt fel enligt verkstan.

Nu ska vi snart åka och hämta det sista i huset så vi kan släppa det sen. Kan nog sysselsätta osss ändå med att få ordning här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar