tisdag 2 mars 2010

Första blogginlägget från nya lgh


Nu är det väsentliga fixat, internet alltså. Fick telefonen inkopplad redan igår så idag tog vi med oss modem och router och kopplade in. Fungerade klockrent på en gång. Dessutom fick vi 7mb av 8 här istället för 5 som vi fick på Obv. En uppgradering till 24 är beställd.

Lampor är uppsatta i varje rum, i alla fall fönsterbelysning med timer så nån på Bs jobb hade ju förstås kommenterat och undrat om vi glömt lyset på igårkväll ;) men man kan ju ha lyset på en stund på morgonen också.

11 stora flyttkartonger har hittat hit + lite annat.

Duschkabin är beställd och kommer i slutet av veckan förhoppningsvis, sen ska den installeras, undras om det är nåt man kan klara själv eller om man måste leja nån för det. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin ska också inhandlas.

Känns som om det kommer bli riktigt bra att bo här. Fin utsikt och mysig lägenhet. Ett litet dilemma är dock att det blir väldigt trångt med vår säng. Sängborden ryms inte....

Jaja det blir nog bra. Typiska i-landsproblem känns det som.

2 kommentarer:

 1. Du fixade det viktigaste först alltså. Internet är ju viktigare än möblerna i vissa fall. :)
  Du får väl ha datorn på golvet så länge. Ligga på en kudde och surfa

  SvaraRadera
 2. Klart ni fixar duschen, kan inte tänka mej att inte B kan det :)själv lämnar jag vår duschkabin åt T så får han installera den medans jag är på spa ;)
  kram och lycka till med flyttandet!
  Di

  SvaraRadera