lördag 26 mars 2011

Lördag..


Krokusarna har slagit ut och är sååå fina, tog ett par snabba bilder idag på väg ut till bilen. Började med att skjutsa hem dottern som sovit över, hon bor nära mitt jobb nu sen hon flyttat. Hade en trevlig kväll i går, laxen blev jättegod och chablis passade bra till den :)

Blev en tur till MediaMarkt och IKEA sedan, inte så mycket handlat mer än lite småsaker på IKEA.

Det har varit en intensiv vecka, lite av förkylningen sitter kvar så det kanske är därför jag känner mig så trött, håller Bernt vaken med lite hostande på nätterna också, tyvärr.

Håller på med att sätta målen för året på jobbet, haft möte med min nye chef om det.  Känner mig lite taggad för att ta tag i min certifiering, började för 2-3 år sen men det rann ut i sanden. Om GK hänger på kan vi ju hänga på Espresso House och skriva :)

För övrgt känner jag mig rätt tillfreds med tillvaron, bara mycket att fundera på. Känns som tiden inte räcker till för allt jag vill göra, mest bara "äta, jobba, sova, dö" just nu. Men det blir kanske bättre, eller också kanske jag måste prioritera om lite, har väl för många saker på gång i vanlig ordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar