måndag 14 mars 2011

Korkat och såntSaliga äro de korkade ty de skola flyta när syndafloden kommer.

Känner mig väldigt missmodig idag, vet att jag är gnällig, vad är en förkylning mot tsunamidrabbade i Japan eller människor som svälter......

Kanske borde lägga ner den här bloggen, ingen vill läsa mitt gnäll.....

Får ta min onda hals...

... och samla ihop mig....

.... ladda batterierna....

...  gå och lägga mig, så kanske allt känns ljusare imorgon!

Natti!

9 kommentarer:

 1. Det är skönt att se att du har humorn i behåll, trots den eländiga hälsan! "Saliga äro de korkade ty de skola flyta när syndafloden kommer" gillar jag jättemycket. Jag önskar dig att bli frisk fort som attan. Det är ju nästan barmark ute nu och snart dags att ställa undan vinterstövlarna.

  Själv uppdaterar jag och tankar över saker till iPad:en, så snart hoppas jag att den går i ständig användning. Har insett att den är onödigt stor som iPod, dock, så jag kanske ändå ska skaffa mig en dylik tingest också. :)

  SvaraRadera
 2. Tack Mia* jo det är ett Favorituttryck hos mig också. Så det var kul att göra lite bildillustrationer. Jobbar på att bi frisk, hostmeducin, kan jang, Ipren Alvedon.

  Har du hittat några bra fotoappar eller nåt annat av intresse? Har laddat in första säsongen av Sex and the city som jag konverterat till mp4 och kollar på i sängen.

  SvaraRadera
 3. Om du slutar blogga, vad ska vi då roa oss med?! Men jag förstår att det bara var ett litet skrämskott för att få oss lite alerta.
  Ta hand om dig nu, vilket du troligen redan gör.
  Krya på dig-kramar i massor kommer här.

  SvaraRadera
 4. Tack Sus, nej jag slutar inte blogga, men ibland känns det som om det inte finns nåt att skriva om. typ "ingen vill veta vart du köpt din tröja" om du kommer ihåg den. Fast å andra sidan så är det här min egotrip så jag fortsätter dela med mig av mitt fantastiska, triviala liv eller vad det nu är :) Kram

  SvaraRadera
 5. Ja sluta gnäll ;) Ta en kopp ingerfärste!

  SvaraRadera
 6. Ja nu får du sluta gnälla! Ta en kopp ingerfärste ;)

  SvaraRadera
 7. Haha, precis som jag känner ibland, ingen vill läsa mitt gnäll ;) Men ändå är det de som gör det! Jag läser din blogg och TRIVS!!
  Krya på dig. Kram

  SvaraRadera
 8. Mmm Vera, men det ÄR ju synd om mig ;) haha
  Funkar det med färsk ingefära också om man inte har ingefärste?

  SvaraRadera
 9. Tack Cissi, ja det är konstigt ;) jag trivs ju bra med att läsa din blogg också. Kram

  SvaraRadera