Fortsätt till huvudinnehåll

Korkat och sånt



Saliga äro de korkade ty de skola flyta när syndafloden kommer.

Känner mig väldigt missmodig idag, vet att jag är gnällig, vad är en förkylning mot tsunamidrabbade i Japan eller människor som svälter......

Kanske borde lägga ner den här bloggen, ingen vill läsa mitt gnäll.....

Får ta min onda hals...

... och samla ihop mig....

.... ladda batterierna....

...  gå och lägga mig, så kanske allt känns ljusare imorgon!

Natti!

Kommentarer

  1. Det är skönt att se att du har humorn i behåll, trots den eländiga hälsan! "Saliga äro de korkade ty de skola flyta när syndafloden kommer" gillar jag jättemycket. Jag önskar dig att bli frisk fort som attan. Det är ju nästan barmark ute nu och snart dags att ställa undan vinterstövlarna.

    Själv uppdaterar jag och tankar över saker till iPad:en, så snart hoppas jag att den går i ständig användning. Har insett att den är onödigt stor som iPod, dock, så jag kanske ändå ska skaffa mig en dylik tingest också. :)

    SvaraRadera
  2. Tack Mia* jo det är ett Favorituttryck hos mig också. Så det var kul att göra lite bildillustrationer. Jobbar på att bi frisk, hostmeducin, kan jang, Ipren Alvedon.

    Har du hittat några bra fotoappar eller nåt annat av intresse? Har laddat in första säsongen av Sex and the city som jag konverterat till mp4 och kollar på i sängen.

    SvaraRadera
  3. Tack Sus, nej jag slutar inte blogga, men ibland känns det som om det inte finns nåt att skriva om. typ "ingen vill veta vart du köpt din tröja" om du kommer ihåg den. Fast å andra sidan så är det här min egotrip så jag fortsätter dela med mig av mitt fantastiska, triviala liv eller vad det nu är :) Kram

    SvaraRadera
  4. Ja sluta gnäll ;) Ta en kopp ingerfärste!

    SvaraRadera
  5. Ja nu får du sluta gnälla! Ta en kopp ingerfärste ;)

    SvaraRadera
  6. Haha, precis som jag känner ibland, ingen vill läsa mitt gnäll ;) Men ändå är det de som gör det! Jag läser din blogg och TRIVS!!
    Krya på dig. Kram

    SvaraRadera
  7. Mmm Vera, men det ÄR ju synd om mig ;) haha
    Funkar det med färsk ingefära också om man inte har ingefärste?

    SvaraRadera
  8. Tack Cissi, ja det är konstigt ;) jag trivs ju bra med att läsa din blogg också. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Periocular dermatit

Jag har haft utslag runt ögonen sen i våras och har smörjt med kortisonsalva eftersom det var det som min husläkare skrev ut. Det har inte blivit bättre utan varit kliigt, rött och irriterat. Inte så kul heller även om det inte synts så väl tack vare glasögonen. Har trott det varit allergi och eksem och provat att utesluta olika livsmedel men inget har hjälpt. Gjorde ett allergitest också som inte visade nåt. Förra måndagen fick jag nog och tänkte boka en tid hos husläkaren men valde istället att utnyttja jobbets sjukvårdsförsäkring och fick en tid samma dag hos en hudläkare samma dag. Han tittade på mina utslag och sa att det är inget eksem eller allergi utan något som heter Periocular dermatit. Intressant fall dessutom eftersom jag har det mesta runt ögonen, vanligast runt munnen och då heter det Perioral dermatit. Han fotade mina utslag för att använda i utbildning. Tyvärr så vet allmänläkare sällan vad det är och skriver ut kortisonsalva vilket bara gör det värre. PD är

Gardiner

När vi beställde växthuset köpte vi till solskydd som ska reflektera värmen och ljuset. Men den kändes rätt tråkig så det fick bli spetsgardiner från IKEA istället. Vi använde vajrar som vi spände i taket och på väggen där taket börjar. Satte fast gardinerna med klämmor och hängde på vajrarna.   Så här blev det. Superbra tycker jag, är så nöjd. Både mysigt och skyddar mot solen.  Inifrån växthuset.  Utifrån ser det ut så här. Vi har redan tillbringat ganska många kvällar här med ett glas vin och bara njutit. Så härligt när något blir så bra som man tänkt sig. Plantorna verkar också trivas och växer som tusan.

Mina nya glasögon då....

Jag är nöjd :) Ser bra dessutom.....