lördag 18 januari 2014

Idag...

Nu har det blivit vinter här. Rätt fint när det är så här men annars är jag ingen fan av vinter. Men om det nu ska vara det så får det väl vara så och hålla sig på minussidan så ci slipper slasket.

Vi hade lite saker att fixa idag, och det blev en trevlig dag. Hann med mycket.

Åt lunch i Kista idag på Jensen Böfhouse. Gott, perfekt när man kan bestämma tillbehören. Kycklingfile med grönsaker och chilibea blev en perfekt lunch för mig.

Innan dess var vi till Trassel i RoslagsNäsby, min LYS, det blev inget garn handlat men däremot fick jag hjälpa en tjej från kursen och visa hur man gör krus i tvåändsstickning. Kul tycker jag att kunna hjälpa till :)

Mera mat, ci köpte en röding till middag. Enklaste tillagning man lägger den på en plåt och ställer in den i ugnen på 100 grader i 50 minuter, lagom tid för en fisk som väger ca 500 gram. Till det en sås på creme fraiche, lök, majonäs, stenbitsrom, lite citron, salt och peppar.

Fisken blev perfektoch nästan smälte i munnen.

Men före fisken lite lördagsgodis. Färska räkor med majo. Mm är nog bland det godaste som finns.

Fick blommor idag också, av IL och LÅ. IL var upp och fikade häromdan när jag var lite låg och tyckte jag behövde lite blommor. Hur fint är inte det? Det värmer i hjärtat av omtanken.

Jag har det bra som är omgiven av så många fina människor.
Det är gott att leva.

Hann med ett besök på IKEA och fyllde på förrådet med värmeljus och servetter. Sen är det kul att gå runt och titta på lösningar och hur vi skulle kunna göra i en framtida bostad. Vi ska ju inte bo här i all evighet, det vet vi ju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar