torsdag 16 januari 2014

Resa

Årets första resa bokad, ja förhoppningsvis blir det flera, Den här blir i vår tillsammans med sonen, dottern och svärdotten. Ska bli så kul. Det blir till Rom, hade tänkt Portugal först men det var nästan omöjligt att hitta flygresor som stämde. Åker man över en långhelg kan man ju inte ägna halva tiden till att resa. Till Rom tar det 3-4 timmar till vardera hållet.

Behöver saker att se fram emot, så att boka in nåt minst en gång per månad är bra. Det behöver inte vara så stora saker som resor, i februari är det Syfestival och så har jag bokat in mig på ett föredrag. Så nu finns det några månader till att fylla.

I övrigt är jag rätt less, uttråkad och omotiverad. Llite låg faktiskt, vet att det går över men det är jobbigt, sen blir det ju inte bättre av att sk vänner ignorerar en heller. Men men.....

Väntar på att de ska höra av sig om ett nytt uppdrag. Imorgon kanske jag får nåt besked..... tålamod är bara brist på engagemang. Den som påstår nåt annat har fel!


4 kommentarer:

 1. Hoppas att det vänder snart! Du har ju en del roliga saker framför dig. Själv har jag bokat en Schweiz-resa, igen. 10-17 maj blir jag där och jag längtar verkligen. Det blir nog ganska släkt-intensivt eftersom det bara är en vecka men nån vandring ska jag nog hinna med. Sköt om dig och er! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sus! Det kanske är som Alfons Åbergs farmor brukar säga, "det är bra att ha tråkigt då uppskattar man det roliga mera".
   Så härligt det låter med din resa, förstår att du längtar.
   Sköt om dig och de dina också. Kram

   Radera
 2. Där ser man... Snyggt jobbat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon kan din gamla mor :) Det ska bli jättekul!!

   Radera