torsdag 2 april 2015

Den här veckan....    
Den här veckan har jag varit två gånger till det här stället, Löwenströmska sjukhuset. Det är inte så hemskt som det ser ut på bilden, bara att det finns blodsugare där och att folk faktiskt dör där. 

Var dit i tisdags och träffade min husläkare, läkaren som jag träffade för ett par veckor sen tyckte att jag skulle träffa min rätta läkare för uppföljning av min onda rygg, som för övrigt är helt bra nu, men också för att "lära känna mig". Ett bra läkarbesök, hon ville ta en massa prover och kollade blodtrycket som hon tyckte var lite högt så det ska vi följa upp. Jag anser mig ju vara helt frisk men det är ändå bra att kolla att jag verkligen är det. 


Jobbade hemifrån måndag-tisdag, kände mig fortfarande rätt förkyld så det var skönt, sen var det ju läkarbesöket på tisdagen. Konstigt det där, nuförtiden är jag ju så van att vara på jobbet så jag tycker det är rätt tråkigt att jobba hemma och inte ha några kollegor att prata med.


Träffade finaste PT efter jobbet igår och fick mina kritor. Hon hade köpt dem men ville ha en större låda så då fick jag köpa dem. 

Vi var på Ramblas Tapasrestaurang vid Mariatorget och käkade, jättegott även denna gång. MissB och jag hittade den av en slump när vi var i trakterna. Väldigt populärt ställe men har haft tur hittills och fått bord fast jag inte beställt. 

En trevlig middag med PT, vi hann med ett besök på Jordi också, konstnärsbutiken på Hornsgatan.
En semesterdag idag, Bernt jobbade så jag har haft en riktig me-day. Sov rätt länge sen har jag testat mina nya kritor. Gjorde en påskmandala och målade bakgrunden med kritorna. Det är akvarellkritor så när man målar över med vatten blir det jättefint.

Rätt nöjd med mandalan faktiskt. Så kul att blanda tekniker och olika färger, både akvarellkritor, tusch, akrylfärg mm.

Nu väntar 4 lediga dagar, så skönt. Inga måsten och inga förpliktelser. Ska bjuda barnen och svärdottern på middag en dag annars finns inget inplanerat..... Me like. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar