måndag 6 april 2015

mera påsk


Vi skippade den traditionella påskmaten och började med gazpacho när sonen, dottern och svärdottern var här på middag på påskdagen. Sedan körde vi en buffé med italienska delikatesser, grillade grönsaker med en dressing av olivolja, basilika vitlök och så parmesan bl.a lite olika röror och såser, mozzarella såklart :) Lammracks till huvudrätt och chokladmousse till efterrätt. 

Tyvärr så så däckade jag efter middagen, så jag sov ett par timmar och sen blev det Bernts tur. Nu är han jätteförkyld och har sovit hela dan. Jag har tagit det lugnt, kollat på film, ritat mandalas och stickat.Testade att göra en mandala med sepiafärgat bläck. Har målat med pensel och det är inte helt lätt. Resultatet blev rätt bra i alla fall tycker jag. Det blir så fina skiftningar av bläcket.Den här är med kinesiskt bläck, också med pensel. Rätt ok.

Det har blivit en hel del steg i påskhelgen, vi har varit ute och gått både fredag, lördag och söndag mellan 6-9 km varje gång. Så jag kunde unna mig en vilodag med gott samvete idag. 

Dags att sova snart en ny vecka och jag ska upp tidigt. Det är jag som har koll på driften den här veckan och det är bara att hoppas på att alla körningar går som planerat och inga jobb bråkar med mig.

2 kommentarer:

  1. Fina bilder, påskbuffén ser ju väldigt läcker ut, den tänker jag låna av dig ;)
    Mandalamålningarna är jättefina, du inspirerar!
    Hälsn / Helena

    SvaraRadera