måndag 20 april 2015

Som fåglar


Tankarna virvlar runt som fåglar idag, huvudet uppe bland molnen och nästintill helt omöjligt att fokusera på det jag ska göra idag. 

Sista gången på grundkursen i Vedic Art i helgen och nu har jag fått alla principerna och helheten i processen. Det satte igång en massa tankeverksamhet när jag bearbetar det. Jag är fortfarande kvar i den kreativa processen från helgen.

Funderade vad jag ville måla och kom fram till att det är mandala som gäller, jaja jag har snöat in riktigt på det. Men det är så avkopplande och häftigt att jobba med det. Jag vet aldrig vad det ska bli när det är klart. Jag gjorde i ordning två bitar duk och gjorde bakgrunder, den ena svart och den andra med mina härliga Caran d'Ache Neocolor II. 

Började med den svarta och använde metallic- och pärlomorfärger och jobbade med den hela helgen och är fortfarande inte klar med den tror jag. Första gången jag gör mandalas på duk men definitivt inte sista. Kanske visar den här när den är klar.....

Visade mina andra mandalas som jag ritat/målat på sistone och fick så mycket positiv kritik. Jättekul. Dessutom väcktes ideer för framtiden, får se om/vad det kan bli. 

Bilden är tagen på Gotska Sandön när jag och P-Lo skrämde upp en massa måsar när vi kom gående efter stranden. Åh så härliga dagar vi hade där :)

Så nu kanske jag kan återgå till jobbet när jag skrivit av mig och fokusera på det jag ska göra, hitta lite borttappat data tror jag är dagens fokus. 

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar