onsdag 22 april 2015

Hmmm


Hade nåt jag ville skriva om men sen  när jag lagt upp bilden så var det helt borta. Bilden är tagen på en promenad i Östersund när vi gick ner till Lillsjön från Körfältet och det var s fint ljus på gräset, bräken? eller vad de nu heter. 

Det är lite fascinerande med bilder, jag har nog ett rätt bra bildminne. När jag ser en bild jag har tagit kan jag nästan alltid minnas var och när jag tog den, vilken känsla jag hade just då. Jag har en hel del bilder, just nu 13000 i mobilen och sedan kanske 30' som jag tagit med systemkameran. 

Lite spännande idag, jurygruppen ska bedöma bilderna i fototävlingen på jobbet som jag skickade in bilder till. Fast jag kanske inte ens kommer med och då var det inget mera med det.

Jo, vad jag funderade och som jag skulle skriva om var nog att jag har blivit bättre på att välja vad jag vill göra och mår bra av. Varför ska jag göra saker som känns motiga och jobbig? 

Tanken kom upp när jag funderade på träning. Jag var ner på gymmet här förra veckan och jag känner ju att jag bara vill inte. Är det då värt att jag ska tvinga mig till det? Att jag inte vill beror främst på att jag tycker det är sunkigt och luktar illa där. Gymmet invigdes för ett halvår sedan, så det är ju lite märkligt. Jag har inget emot att träna och tycker det är roligt för det mesta. Ska kolla upp ett gym i Väsby och se hur det verkar. 

En annan sak jag gjort är att begränsa mina sociala aktiviteter till en per vecka på veckodagarna. Jag är ju hemkär och vill ha tid att bara vara och måla. Ibland kan det bli fler tillfällen, och sen att umgås med barnen och svärdottern är en annan sak. Sen har jag ju en handfull människor som jag gärna umgås med när tillfälle ges.

Ser mig själv som rätt osocial och introvert men jag har vid två tillfällen från två olika personer i olika sammanhang fått höra att jag är så social. Fast det är jag ju säkert när jag är bland personer jag tycker om att umgås med. 

Så det var dagens reflektion, snart är det dags för veckans sociala aktivitet, aw med jobbet. Tror det är första gången vi gör nåt sånt. Det ska bli bra, har siktet inställt på moules frites, fast utan frites då :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar