söndag 24 augusti 2008

Bilder från nya kameran...

Här är ett par bilder tagna med den nya kameran, är rätt nöjd. Den är lätt att använda och nästan ingen fördröjning.
Äntligen har jag lyckats fånga en fjäril, de är jättesvåra att få att sitta stilla :-) Inte helt skarp men en av de bästa fjärilsbilderna hittills. Fjärilar och humlor trivs jätttebra på Rudbeckian, humlorna ser helt drogade ut när de suttit där ett tag... som om de sover.
Också en rudbeckia, blev lite häftig bild tycker jag.

Idag har vi varit till Täby centrum en sväng, rätt mycket folk, speciellt barn eftersom de har "Barnens helg" med många aktiviteter för barn. Sen har vi mest varit hemma och fixat. Tvättat osv. Jag blir ju borta en hel vecka nu, åker direkt upp till Östersund när jag kommer hem från Basel.

Sen ska jag packa, jobbigaste med att åka är att bestämma vad man ska ha på sig. Det verkar vara rätt varmt i Basel ca 20 grader, men det har tydligen regnat en del sa projektledaren. Känner mig lite trögstartad men det ordnar sig. Har i alla fall någorlunda koll på hur jag tar mig fram dit jag ska. Flyg till Zürish och sedan tåg till Basel. Kul och spännande.

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Härligt med en lite mindre men mycket kompetent kamera va? Ibland blir systemkameran lite bökig att släpa på.
  Det verkar bli varmt i Basel till veckan enl www.yr.no (norska väderlekstjänsetn+NRK). Det är en bra hemsida för väderprognoser, lär vara bättre än SMHI. Jag är ofta där o kollar vädret.
  Håller med Di om att Luzern är vackert. Basel - Luzern - Thun - Bern - Basel (särskilt Luzern-Thun-Bern) är en fin tåg-runda om du har tid. Fast är det varmt så kanske det är trevligare att ströva i närområdet.
  Ha en riktigt fin resa till Schweiz, även om det är mest jobb.

  SvaraRadera
 2. Mmm..fina bilder..tack för namnet på blomman...Rudbeckia..har jag förträngt...NJUT...av en lätthanterlig kamera med bra bildfunktion...:)

  SvaraRadera
 3. ps..helt ok fjärilsbild..man ser "frisyren"!! haha...

  SvaraRadera