onsdag 20 augusti 2008

SmartEyes

Idag har jag provat ut nya glasögon, har gruvat mig lite för det för att det blir så hiskeligt dyrt. Men nu finns det en ny kedja som säljer glasögon till fasta priser, alla vanliga glasögon 995:- inklusive båge och alla progressiva 1995:-. När jag bytte bara glasen för 3 år sedan så kostade de ca 6500:-, de är progressiva.

Naturligtvis så har jag ju varit lite skeptisk - hur kan det vara så billigt - men det verkar helt ok, får de nya om ca 1,5 - 2 veckor. Att de kan hålla så låga priser är för att de har inga mellanhänder, utan de gör allt klart i butiken sen slipas och monteras glasen i Kina. Sen har de inga märkesbågar men det kan jag leva med, man kan ju faktiskt byta glasögon oftare om det är till det priset.

Jag har tränat idag också, 5:e gången, kändes lite tungt men känslan efter är värt det. Kul är det också att jag redan har kunnat öka vikterna på några maskiner. Jag kommer att bli såååå stark :-) haha.....


1 kommentar:

  1. Smart :) själv hittade jag mina glasögon ju, men butik finns ju inte här heller..men kommer jag förbi Sthlm så...:) är det ju idé faktiskt. Bygg nu inte för mkt muskler ;) haha...du är jätteduktig som orkar hålla på! Jag orkar inte hålla på med styrketräning..orkade inte ens cykla till jobbet...fy mej..haha...Kram!

    SvaraRadera