onsdag 27 augusti 2008

Dag 3 i Basel.

Jag lade mig rätt tidigt som sagt, nångång sen jag somnat - det gjorde jag rätt fort - ringer hotell-telefonen och jag svarar. Det är receptionen som har ett samtal till mig från nån som heter "Dedde" eller nåt sånt. Så de frågar om det är nån jag känner och om de ska släppa fram samtalet. Receptionisten säger dessutom att personen bara talar spanska. Jag var jättetrött fattade ingenting mer än att det inte kunde vara till mig.... men såklart så vaknade jag till så pass att det var svårt att somna om....

Vaknade gjorde jag ju däremot så småningom... och funderade över att det var så ljust. Det var det ju inte igår när halv 7. Kollar klockan, 8.40!!!! Jag hade bokat in ett möte med projektledaren kl 9.00 och det känns ju väldigt pinsamt att komma försent. Jag vill ju göra ett gott intryck :-)

Skyndade mig till kontoret - tur att det bara är 5 minuters promenad - och var i tid. Letade projektledaren men hittade inte honom. Han dök upp 20 minuter senare och hade tagit fel på tid att vi hade möte kl 10.00.

Så kan det vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar