torsdag 28 augusti 2008

What a day.....

Äntligen hemma kan man väl säga. Planen var egentligen att jag skulle ta flyget upp till Östersund nu ikväll. Men eftersom jag inte bokade i tid så var det fullt. Kollade tåget också men tryckte aldrig på "Boka"-knappen och sen fanns det ju inga biljetter kvar där heller.

Så det blir kontoret i stan imorgon och sedan resa till Östersund på eftermiddagen. Ska hämta mina nya glasögon också, spännande och scary, svårt när man inte ser själv hur bågarna ser ut. Jag tog en bild med mobilen så det blir nog bra - hoppas jag.

Det har varit en strapatsrik resa hem. Åkte från Basel strax innan tre med tåg till Zurich, när jag åkte till Basel så gick tåget från flygplatsen så jag trodde ju att det gjorde det åt andra hållet också. Men icke, du får byta i Zurich säger konduktören, till vilket tåg frågade jag. Det vet jag inte, de ropar ut och de går var tionde minut. Så enkelt var det nu inte, irrade runt och försökte fråga och läsa tidtabeller, gick utanför för att hitta en taxi men det gick inte. Till slut hittade jag rätt efter ca 20 minuter men då började jag bli stressad.

Av tåget till incheckningen och det gick ju bra, ställde mig i fel kö men övertalade killen att checka in mig eftersom jag skulle missa flyget annars..... In på tax-free och handlade en flaska whisky och kom fram till gaten precis i tid för incheckning. Då visar det sig att flyget är 20 minuter för senat.

Förseningen blev 40 minuter innan vi äntligen kom iväg, och 40 minuter var precis tiden till nästa plan i Köpenhamn. Jag hann med det också med ett nödrop, det var försenat 15 minuter eller om det var för att vänta in anslutande flyg.

Som grädde på moset så fanns inte min väska med till Arlanda..... så det har varit en tuff dag. Om det blir nån fler gång till Basel ska jag boka direktflyget och inte strula med en massa byten.

2 kommentarer:

  1. ojs då..vilken resa...du har en ängel hos mig...snart...iaf..du verkar ha ett visst behov av det..kanske vi kan vinka åt varandra i Gävle då...;) är där på em...Kram!

    SvaraRadera
  2. Sån där stress är ju inte vad man behöver precis och dessutom inte flera gånger på samma dag! Du får ta igen dig i helgen i det fridsamma Jämtland. Ha det gott!

    SvaraRadera