fredag 8 augusti 2008

Ut ur koman.....


Nu har första veckan efter semestern gått. Jag kan ju inte säga att jag har jobbat speciellt hårt. Uppdaterat cv, kört lite kurser, kontaktat folk för ev uppdrag. Det kändes rätt snopet första dan efter semestern, uppdraget jag skulle börja i är lagt på is. Ännu mera för projektledaren som kom tillbaka samma dag och fick veta att han inte hade nåt projekt längre. Fast det ordnar sig, augusti är det lugnt, det är ju fortfarande många som har semester.

Men nu är det dags att ta sig i kragen, så idag har jag dammat av träningsväskan (bokstavligt - den var väldigt dammig efter att ha stått i tvättstugan) och beställt ett kort till SATS, så nästa vecka kör jag igång. Tränade där för ett par år sen och det kändes bra. Jobbet subventionerar en del av träningskort men sen att det kostar lite är ju bara bra, ju fler gånger jag tränar desto billigare blir det per gång, och den motivationen behöver jag.

För övrigt har det regnat rätt mycket den här veckan, grått och trist men ändå varmt, idag är det över 20 grader och regn i luften. Verkar ju inte så lovande för Stockholmarnas firande av 080808 - hur man nu kan hitta på att fira nåt sånt.... men jag är ju ingen riktig 08 så jag hoppar nog över det.

Har hunnit kolla lite på film också, sett de 5 första filmerna om Irene Huss, de som bygger på Helene Turstens böcker, helt ok filmer. Så de kan jag rekommendera om man gillar svenska deckare.

2 kommentarer: