fredag 22 augusti 2008

Lillasyster....


Nu har vår stora Sony fått en lillasyster, den kommer att följa med mig nästa vecka, så det blir förhoppningsvis lite bilder här om jag hinner se nåt annat är kontoret förstås..... men det får vi väl hoppas. Har fått en inbjudan till fotboll på onsdag där det avgörs om Basel FC ska spela i Champions League nästa år. Lite svårt att bestämma hur jag ska göra när jag inte har träffat projektmedlemmarna ännu.

Fantastiskt förresten att man kan klämma in fler och fler pixlar i en kamera, storebror har 10 MP och den här har 13,6.... nu är ju inte det avgörande, filerna blir större bara och det är ju bra om man vill göra stora utskrifter... sen har den en massa andra funktioner, allt vet jag inte om jag kommer att använda. Huvudsaken är att den tar bra bilder och är snabb i uppstart och när man trycker på avtryckaren.

Tränat har jag gjort idag också, 3:e gången den här veckan + 3 förra veckan. Idag blev det Täby eftersom jag har jobbat hemifrån. Ljusa fina lokaler och ganska nytt, de har nyare maskiner än på Hötorget och även om maskinerna fungerar ungefär likadant så stämmer inte belastningen, om det är 2 kg på de gamla så kanske det är 10 på de nya. Men det funkade bra i alla fall. Kom på mig själv med att längta till nästa träningspass i bilen på väg hem bara för att jag mår så bra efter att ha tränat.

Kollar på en kanal som heter vh1 på tv, det är en musikkanal, och de visar många gamla musikvideos från 60-talet och framåt. Just nu The Monkees -I'm a beliver, från 1966, jag tyckte att Davy Jones var så söt.... hmmm jaja smaken förändras och jag var ju inte så gammal då.... Det är så kul att se alla kläder, man undrar ibland "hur tänkte de här då..."

En skön helg önskas alla.....

1 kommentar:

  1. mmm..the monkees...dom gillade jag också när jag var liten liten :)...nostalgi..crimplin? stavas det så? byxor i gult..och knallrosa klänning..Yeak..det var det man hade då..:) tur att det är nytt nu....Ha en jättefin tripp och blir säkert jättebra kort med den kameran också :)..bra jobbat med träningen!!

    SvaraRadera