söndag 8 februari 2009

Nördig helg...


Helgen har ägnats mycket åt datorer, började med att jag försökte få liv i min gamla hem-pc som stått oanvänd ett tag, men se det ville den inte. Har ett svagt minne av att jag försökte starta den för nåt tag sen och när den inte gjorde det så lät jag den vara.

Felsökning via forum, tipsade om att det var nätaggregatet som pajat, ett vanligt fel på den här modellen. Lördagen började alltså med ett besök på Webhallen i Sumpan, hittade dit så småningom, ja ja vi var dit förra helgen också men då var det inte jag som körde :) men nu skulle jag hitta själv.

Efter det så blev det Täby och träning, så motigt fortfarande, men det börjar kännas bättre. Handlade lite gott till kvällen på vägen hem.

Började fixa med datorn, och råkade ut för alla fel som man kunde göra enligt forumet. Fick såga i fästplåten och det var nästan det jobbigaste. Sen när jag fått dit allt så startade inte datorn i alla fall. DÅ höll jag på att ge upp, var det grafikkortet eller moderkortet som gett upp. Testade att koppla bort allt och sen koppla på eftersom och så fungerade allt.... Sen var det bara montering av en hårddisk och ominstallationen av windows osv kvar....

Lördagskvällen kollade vi på Mello, såklart. Kul att Caroline av Ugglas gick vidare till andra chansen och blev vald av den internationella juryn. Min favorit i den här omgången. Alcazar och Jonathan Fagerlund var också helt ok. Emilias låt var bra, men hon sjunger ju på gränsen till falskt. Shirleys låt var otroligt tråkig....

Idag har datorandet fortsatt, och sedan blev det leverans till Uppsala, god thai hämtmat och så kollade vi in sonens och flickvännens nya soffa och tv. Vill också ha en stor platt TV på väggen!!

Nu är det sovdags, hmm ska vissst träna imorgon bitti ???!!!???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar