söndag 1 februari 2009

Simply the Best


Upptäckte i fredags att både Tina Turner och Madonna kommer till Sverige med sina konserter. Såg inte så ut när jag kollade deras turnéplaner tidigare. Nu vet jag var jag ska befinna mig den 19 april på kvällen. Såg Tina 1996 i Globen på hennes World Tour och i år fyller hon 70, svårt att tro när man ser hennes video. Hon är "simply the best".Biljetterna till Madonnas konsert i Göteborg släpps om en vecka, antar att det blir betydligt svårare att få biljetter dit, men jag ska i alla fall prova.

Idag blev det IKEA-besök - igen. När vi kommer på att vi ska göra nåt så blir det ju alltid lite merarbete. Vinkylen och frysskåpet står i hallen nu, ser inte så snyggt ut, så därför ska vi sätta en skiva över och på sidorna. Så då åkte vi till IKEA, lunch blev det och bänkskivor i ek som ska sågas till. Får återkomma med en bild när det är klart.... tror det kommer att bli riktigt bra :)

Sedan åkte vi in till Media Markt, en gigantisk affär som nyss öppnat i Barkarby. Där finns allt inom hemelektronik osv..... handlade inget men kände mig väldigt lurad av elgiganten när jag betalade över 500 spänn för 2 tandborstar till min eltandborste, kunde ha köpt en förpackning med 3 st för 279:- på Media Markt!!!! Misstänker att Elgiganten tagit fel pris.... men orkar nog inte bråka om det.

1 kommentar:

  1. mmm...vore nått det..båda konserterna..och så Bruce...nå..får nöja mej med rapport från dig :) ha en bra vecka! Kram

    SvaraRadera