onsdag 4 februari 2009

Upp och ner....

Nu har tulpanerna börjat slå ut. Så fina, får lite vårkänslor så här i början av februari.

Var i Kista igår hos kunden, gick upp till kontoret på lunchen för att luncha med några kollegor, jättefint väder, soligt men lite kallt. Såg lite fina isformationer när jag gick tillbaka till kunden. Försökte fånga en fallande vattendroppe och den finns där mitt i bilden om inte så skarp.

Lunchen var god, min sorti från matsalen inte så snygg om man säger så.... gick och pratade med en av tjejerna och tänkte inte på att det var en nivåskillnad i golvet, snubblade och föll raklång med brickan framför mig. Min första tanke var hur jag skulle få upp alla glasbitar från det krossade glaset. Det behövde jag ju inte bekymra mig om, två ur personalen kom springande och undrade hur det var med mig, och att de skulle sopa upp. Med mig gick det bra, har haft lite ont i vänster lillfinger och höger fot - på ovansidan - idag men det håller på och ger sig.

Efter jobbet åkte jag till Midsommarkransen och träffade en fd kollega som utbildat sig till optiker. God mat, öl och trevligt sällskap, en trevlig kväll.

Idag har jag jobbat hemifrån, rätt skönt med tanke på mina "skador". Inga blåmärken ens... bara lite öm.

Imorgon blir det Kista igen och träning, dags för veckans andra pass.

Kan rekommendera boken om Härskarteknik, mycket intressant, man känner igen sig i mycket både hos sig själv och andra. Dels kan man bli medveten om sitt eget beteende och även tips hur man bemöter om man blir "härskad" över.

Nu har jag börjat lyssna på Kaj Pollaks - Att välja glädje, känner mig lite ledsen inombords. Saknar min rotglädje, den kommer säkert med träningen och kanske Pollaks bok kan hjälpa också. Fast nu känns det rätt bra, har jag pratat med två personer idag som alltid får mig att må bra. Fått lite spännande nyheter också :) Allt kommer att bli såååå bra.

En bra dag blev det igår, motionsmässigt, 11000 steg och 52 minuter aerobics, borde vara fler såna dar.

2 kommentarer:

 1. Det är bra, när man inte känner sig helt glad, att hitta sätt att ta sig till bättre humör. Att aktivt göra nåt och inte känna sig som ett offer, man har ju ett val. Så heja på, du är duktig på sånt där!
  Och vilken fin tulpan!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är bra, när man inte känner sig helt glad, att hitta sätt att ta sig till bättre humör. Att aktivt göra nåt och inte känna sig som ett offer, man har ju ett val. Så heja på, du är duktig på sånt där!
  Och vilken fin tulpan!
  Kram!

  SvaraRadera