torsdag 12 februari 2009

Stark....


Onsdag och jag har redan tränat TVÅ gånger den här veckan, nu kan jag välja om jag vill vara lat eller ev klämma in en träning till. Har kört mer kondition de senaste två gångerna. En halvtimme på Cross-training maskinen och sedan lite styrka, mest rygg och mage. Trodde aldrig att jag skulle klara av en halvtimme, men har valt ett program som ser ut som toppar och dalar - precis som livet - och tiden går fort när man lyssnar på en bra bok samtidigt. Känner mig lite duktig faktiskt.... och snart blir jag stark som chili :)

Har ägnat en massa tid att läsa på om upphovsrätt och vad som gäller för publicering av bilder, mycket intressant. Finns en förening som heter BLF - BildLevernatörernas Förening som ger ut en prislista varje år som följs av de flesta som köper och säljer bilder. Vad man får och inte får göra. Är man den som "tryckt på knappen" så har man rättigheterna till bilden till 70 år efter sin död. Finns väldigt tydliga regler. Finns en anledning till att jag engagerat mig i detta men återkommer till det en annan dag.

Håller på och introducerar ljudböcker till några av mina indiska kollegor också, lite kul faktiskt, ska bli spännande att höra vad de tycker om det. Jag är ju en inbiten ljudbokslyssnare och talar ju om vad bra jag tycker det är - förståss....

Bilden på chilifrukterna tog jag när jag var med i fotoprojektet Fem Fotografer för ett par år sedan. Är rätt nöjd med den fortfarande, en tidig morgon gick jag in på Hemköp i Mörby och hade tur att det fanns så många fina chilisar, upp med kameran och klick klick.... kändes ju lite pinsamt att smyga omkring och fota grönsaker. Fast numera gör det mig inte så mycket, som tur är.

Nu är klockan jättemycket. Borde sovit för länge sen, ska till kunden imorgon på möte så det är ju ingen jättebrådska på morgonen som tur är.

Önskar alla en fin torsdag.

1 kommentar:

  1. good work..blir lite nyfiken på vad som är på g :) kram kram och keep up the good work!

    SvaraRadera