lördag 14 februari 2009

Picasso, planka och Mello....

Åkte ner på byn idag och hämtade vår Picasso-tavla som vi lämnat in för ramning, den råkade följa med hem från Picasson-museet i Barcelona. Bara en reproduktion, men den är jättefin tycker jag.
La Salchichona
nu ska vi bara bestämma var den ska hänga här hemma.

När vi uträttat det vi skulle kändes det trist att åka hem så då åkte vi till Norrtälje, det är så fint där, kan mycket väl tänka mig att bo där. Lite långt till jobbet både för B och mig.
Strosade runt, handlade lite god ost på Collins Ostbod. Åt en jättegod plankstek på en restaurang där som jag inte kommer ihåg vad den heter.
Undrar vad lägenheter kostar i Norrtälje??

Nu är det melodifestival igen, känns som ett rätt trist startfält så här långt. Har inte röstat på nån låt ännu.... men än är det inte för sent....

Eftersom det är AHD idag så kan filmen nedan passa bra, även om det är 2009 nu, fantastiskt vad man kan göra med sand och händerna.

1 kommentar:

  1. du har så rätt, det var en klok lärare :) även om jag flertalet gånger önskade mig annat än det som är idag, vet jag att jag kan inte leva i det förflutna, utan jag måste fortsätta vägen framåt, som jag sa till någon häromdagen, det blir aldrig lika, allt blir annorlunda, men man får inte sitta fast det det man inte kan få eller kan göra något åt. Det är acceptans av livet och verklighet som gäller! Det är att leva..varm kram

    SvaraRadera