tisdag 24 februari 2009

Semmeldags


Årets första semla, en klassisk variant. Fanns många olika sorter att välja på, vanilj, wienersemla, jordgubb..... köpte med vanilj också för att testa och till B.

För att göra rätt för semlan så blev det en timmes promenad ner till Favvan, (49 minuter aerobic-steg) där stod det och gjorde semlor en masse.

Tränade igår också, tvingade mig dit fast jag inte kände mig så motiverad. Men när jag har bestämt mig och kommit dit så går det jättebra. Kör 30 minuter crosstraining och sedan maskiner en halvtimme. Belöningen är att det känns bra efteråt. Sjätte veckan i rad nu i år, 2 gånger i veckan. SATS har en kampanj nu att man får en väska om man tränar 2 ggr i veckan i tolv veckor... en träning till så är jag halvvägs.

Jobbar hemifrån idag, skönt att slippa åka, fast det märktes igår på trafiken att det är sportlov i regionen. Lite folk både på jobbet också. Men sen blir det kontoret resten av veckan.
Lite möten och sånt.... sen är det trevligt med arbetskamrater också :)

1 kommentar:

  1. BRA jobbat! usch...tänk vad jag skulle behöva tränat för mina 2!!! semlor i går...suck..nå gick iaf runt sidsjön en gång idag..kram!

    SvaraRadera