fredag 27 februari 2009

Min nya bil.....


Tyvärr inte. Den är lite liten också för den delen. Står i fönstret på kontoret inne i stan där jag sitter idag. Men jag har börjat åka mer i den stora blå bilen som har varit till salu ett tag.
Nu har vi tagit bort annonserna, så trist när man bara får en massa skambud via mail eller sms.
Det är bara att konstatera det är inte säljarens marknad för begagnade bilar.
Så nu har Leo fått flytta ut i bilen och jag kör den en del så den inte står och sotar ihop. Vi trivs bra tillsammans den blå, Leo och jag.

Har hunnit med två möten, fikat med en kollega, ätit lunch med en annan kollega, trevligt. Så nu ska jag jobba en stund till innan jag åker och tränar på vägen hem. Fördelen med att ha bil.... man slipper släpa på träningsväskan :)

För övrigt så letar jag fortfarande efter glädjen, vet inte riktigt vart den har tagit vägen, kanske kommer tillbaka med ljuset och solen. Kan ju hoppas i alla fall.....
Lite som Robbie Williams sjunger i Feel.... "I don't wanna die, but ain't keen on living either..."
Jaja, det blir nog bra.....

Önskar alla en fin helg, hoppas att det här är sista snön som kommer i den här regionen, jag vill ha vår nu!!

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen att du får tillbaka glädjen igen. Det låter inte helt bra det här, kanske du, ifall det dröjer, ska ta hjälp?!
    Sköt om dig ordentligt! Kram!

    SvaraRadera
  2. Nä, så allvarligt är det inte. Det går över, om man alltid är lycklig känner man ju inte skillnaden. Som Alfons farmor brukar säga; "Det är bra att ha tråkigt".
    Tack för din omtanke :)

    SvaraRadera