tisdag 15 september 2009

Min nya bil....


eller... nej det är det ju inte. En hyrbil medans 525:an lagas. Passade på att ta chansen och låna en MINI, vill ju gärna ha en sån nån gång. Kul att köra är den i alla fall. Fast just det här är en Clubman och jag vill ju hellre ha en vanlig Cooper.

Annars händer det inte så mycket, min telefon har kommit hem. Har hiskeliga skavsår på hälarna som gör jätteont, trodde jag hade gått in de skor jag hade igår men tydligen inte eller också ska jag inte vara barfota i dom. Typiska i-landsproblem alltså.

Håller på och fixar visum till Ryssland, och hotellet skulle faxa papper till mig, helt otroligt, första maskinen var det nåt fel på färgpatronen så den ville inte alls. Felanmälde den. Andra maskinen så kom faxen fram men då var det slut på bläck så det syntes inget. Så jag fick be den ryska damen faxa en tredje gång och på den faxen så fanns det både färg och den fungerade. Teknikens under. Nu är det bara några små detaljer kvar innan jag kan uppsöka ryska ambassaden.


1 kommentar:

  1. Leuokosilk finns på rulle på apoteket och är kanon att sätta på innan man går med nya skor ;) kramen och vad spännande med ryssland! :) Di

    SvaraRadera