tisdag 22 september 2009

Idag..


En tung dag idag. Funderar på om jag har en förkylning på gång. Känner mig trött och lite missmodig. Fast man måste våga må dåligt för att våga må bra, tror jag i alla fall....

Jättemycket att göra dessutom, bilden visar min mindmap över en av de saker jag jobbar med just nu. Går åt mycket tid att jaga fram den information jag behöver. Men det ger sig väl. Kan inte göra mer när jag är beroende av andra som har mycket att göra.

Igår eftermiddag gick jag ut i skogen ett par timmar, hittade massor med stora fina höstkantareller. Drygt 2 hg när de var förvällda. Jag är mest nöjd över att jag hittat nåt som kan få mig att gå ut och vara ute i flera timmar. Men jag litar inte riktigt på min stegräknare i telefonen, den visade på knappt 3000 steg på två timmar, iofs så går jag ju inte fort när jag letar svamp men dett känns alldeles för lite....

Snart är det fredag och då ska jag ut och åka tåg. Den stora frågan är om jag ska ta med mig min dator eller inte.... tillåta mig själv att vara ledig kanske, får väl se hur mycket jag hinner innan dess. Har ju tid att ta ut.

Har hittat en fin dator jag kan tänka mig, lite billigare än Sony Vaio som är snygga och dyra om man vill ha en tunnis.... och det vill man ju. Enda nackdelen är att det inte är dubbla processorer i den, fast å andra sidan har den en energisnål processor så batteritiden är bra. Kanske inte blir nån alls men drömma och fantisera kan man ju göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar