söndag 13 september 2009

Lite kär....

blev jag idag, i den här skönheten :) Den väckte mitt ha-begär....

Vi åkte till MediaMarkt idag för att jag skulle köpa en Lady Shave och tittade runt på allt annat roligt som finns där. B blev också lite kär i en svart Sony Vaio, de är bara så snygga. Efter det fortsatte vi till IKEA, började med att äta och sen strosa runt varuhuset. Blev lite korgar till badrummet, en bokhylla till det blivande gäst/syrummet. Dottern har ju flyttat men har lite saker kvar och när hon har tagit igen dom ska vi tapetsera och byta golv. Tapeterna är nog orginal från när huset var nytt, närmare 20 år alltså. Ska bli kul att fixa rummet.

Igår lyckades jag fylla min svampkorg med trattkantareller, var ute i 2,5 timme och det var jätteskönt och ännu roligare när jag hittade så mycket svamp. Det är precis som nån skrev att man hittar nån svamp, sen upptäcker man att man är omringad så då gäller det att se efter var man sätter fötterna. Idag har det kommit lite regn och det är bra för det behövs.
Jaja jag vet att det är mycket tjatande om kantareller, men det är jättekul att plocka, gott att äta och jag får motion på kuppen. Som ett kinderägg alltså, tre önskningar på en gång.

Imorgon är det måndag igen, dags för en ny vecka med Don Quijote. Det blir nog bra :)

2 kommentarer:

  1. "B blev också lite kär i en svart Sony Vaio, de är bara så snygga." Jahaja, just snyggt, hur ska jag tolka detta... har jag gått å kärat ner mig i en dator, hemska tanke, vart är "männskan" på väg, månntro. Räcker det inte med Elisabeth
    ;-)

    SvaraRadera
  2. haha...det ena utesluter väl inte den andra ;) är ju ändå en rätt död sak att vara kär i :) men jag förstår dej/er, den är snyyyyyggg...

    SvaraRadera