torsdag 10 september 2009

Det går ju framåt.....


Nu verkar de äntligen ha lagat min telefon, ringde igår och då skulle det ta minst en vecka till..... men idag verkar de vara färdiga. Hjälper det att gnälla månntro?

Eftersom min istället-för-telefon inte funkar så bra att lyssna på böcker i så köpte jag en liten billig söt mp3-spelare igår.

Funkar jättebra, kanske lite onödigt om jag snart får tillbaka min kära telefon, men eftersom jag lyssnar på böcker 2-3 timmar om dan så är det mkt viktigt för mig. Typiskt i-landsproblem alltså.

Fast ibland kan man ju bli lite för fokuserad i en bok också eller om jag är allmänt disträ och ofokuserad. På vägen hem igår (jobbade på kontoret inne i stan) så strosade jag Kungsgatan ner till Östermalmstorg för att ta tunnelbanan till Universitetet där jag lämnat bilen. Ser att tåget till Ropsten kommer om en minut och det ska jag inte åka med. Tåget kommer och jag kliver på, kommer på efter ett tag att jag nog borde kolla om jag ska kliva av snart, då passerar vi precis Gärdet, dvs fel linje. Så det var bara att kliva av och åka tillbaka till Östermalmstorg och ta rätt tåg. Inte så långt som tur är. Blir bara lite trött på mig själv.

Så soligt och fint ute, ska nog åka hem snart och gå ut i skogen och se om det finns några trattkantareller..... bästa att passa på innan det blir sämre väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar