onsdag 11 augusti 2010

Lånat citat, igen...

"One of the greatest victories you can gain over someone is to show them politeness"

Ett nytt citat från min kloke vän.

Blev inte så mycket fotande idag, regnigt och grått när jag gick hem så det blev en lugn kväll på hotellet istället. Lyssnat på bok och sovit. Har börjat lyssna på "Grannen" av Dan Buthler och Dag Öhrlund och kan rekommendera den. Det är fortsättningen på "En nästan vanlig man" som var en av de bästa böckerna jag lyssnat på under senare tid. Alla deras böcker är bra, bland det bästa inom svenska deckare om man frågar mig.

Äntligen känns det som om det börjar lossna lite på jobbet, hade ett givande möte idag med en kollega och saker klarnade och sen när jag äntligen fått Visio installerat på mina datorer så kan jag börja lära mig det och göra snygga scheman och diagram till de dokument jag ska leverera innan nästa release i början av september. Blir nog bra det också.

En dag som blev rätt ok trots allt, jag är ju lite missmodig emellanåt, men sen ringde B och hade goda nyheter så vi får se hur det utvecklar sig :) Är nog på väg att hitta tillbaka till min rotglädje igen, men om man aldrig är ledsen känner man ju inte igen glädjen heller tror jag.

Nu en snabb dusch och sen sova och imorgon får jag åka heeeeem....

Sov gott alla och ha en underbar dag imorgon.

2 kommentarer:

  1. missmod är en känsla som andra och som du skriver så är det också ett sätt att förstå när man är glad...eller nått sin rotglädje..livet är som en stor autoban emellanåt, full fart framåt och sen blir det små avstickare till mindre snåriga stigar emellanåt för att inse att det går att åka där också..om inte så fort som på autoban, men så hinner man reflektera också! Kul att du lyssnar igen på bra böcker..själv har jag aningen svårt för att göra något mer koncentrerat just nu...men det kommer :) kramar och gläds åt nyheten av vilket slag den än är..

    SvaraRadera
  2. Ja livet är ju verkligen som en berg- och dalbana.
    Blir lite nyfiken vad det var för goda nyheter men man får väl höra så småningom kanske, eller inte.

    SvaraRadera