söndag 8 augusti 2010

Bröllop

Vi var på ett fantastiskt fint bröllop igår när B's brorsdotter gifte sig med sin italienare, de vi hälsade på i Bergamo i julas, när det var snökaos där. Vädret höll sig någorlunda i schack fram till kvällen då regnade det och blixtrade som bara den. Men regn i brudkronan betyder tur så det blir nog bra. När vi gifte oss kom det en hagelskur när vi kom ut ur kyrkan och vi är fortfarande gifta efter 28 år så.....

Gifta blev dom i alla fall, borgerligt på gården där brudens pappa bor. Sen hölls festen på logen där.

Lägger inte ut några bilder på brudparet eller några andra eftersom jag inte har frågat om det är ok.
En bild på min klänning som jag hade igår, jättenöjd med den, fick beröm också och kände mig fin i den.
OBS! Det är inte jag på bilden ;)

En bild på mig och B, vill bara visa hur färgmatchade vi var igår, hans skjorta har exakt samma färg som min klänning.

Apropå skjortor..... B och jag var till Täby i fredags och han köpte kostym, väst, skjorta och slips till bröllopet. När vi var hos sonen i Uppsala och skulle byta om, taxin skulle komma om 20 minuter, säger B, Jag har ingen skjorta. Den var kvar hemma!!!
B, sonen och svärsonen kastade sig i bilen och åkte ner på stan och fick tag på en likadan skjorta!!! Så det löste sig men det var lite panik en stund.

Festen hölls som sagt på en loge som dom jobbat med hela sommaren för att fixa till och lagt golv bl.a och av nån anledning så var det en nivåskillnad på 1 dm på ena sidan och en kant som man kunde snubbla över, och det var det ju många som försökte göra.

Jag gjorde det rejält när jag skulle gå runt och fota alla som satt runt borden. Som tur är gick det bra med mig, lär väl få nåt blåmärke och var lite öm i går i sidan och ena benet men sånt går över. Värre var ju att jag kvaddade objektivet till min kamera :( så då var det färdigfotat för ett tag. En av Bs brorsöner var lite besviken att han inte hann filma min vurpa, men det är jag glad för, annars har jag väl funnits på YouTube nu.

I bilen till Uppsala igår sa jag att det fanns två saker på min önskelista, ett nytt objektiv och en iPad, men att jag inte har råd just nu.

Men men, idag blev det ett nytt objektiv i alla fall, ett sånt jag ville ha ett sånt här. Perfekt eftersom jag tycker det är jobbigt att bära med mig flera objektiv.

En dag/kväll att minnas helt klart. Dansade dessutom mer än jag gjort på länge, så kul. Lite trött idag bara, är inte van vid så sena / tidiga nattvanor.

3 kommentarer:

  1. Vilken fantastiskt vacker klänning! Och vad roligt att få vara på bröllop, synd bara att du gjorde illa dig och dessutom kvaddade objektivet. Men det var ju ett häftigt objektiv du nu köpt, att få in så mycket zoom i ett så pass kort objektiv (ser ut så på bilden i alla fall), kanon! Ha det gott! Hälsa B, kram!

    SvaraRadera
  2. Jag kan bara hålla med om att det var en fantastisk klänning! Ni var jättefina, och självklart skulle jag gärna se kortet på bruden och gummen men förstår om det inte är möjligt, vad roligt för henne att få ha det hos sin pappa också, kan tänkan mig att det betydde mycket för alla :) synd på kamera objektivet bara...och tur att du inte gjorde dig illa! kramar D

    SvaraRadera
  3. Supersnygg klännig det måste jag säga och vilken matchnig :) Jag kommer faktiskt ihåg att det haglade på ert bröllop. Men syntd på vurpan men jag håller med han det hade ju varit ett kul klipp på youtube. Hade bäst kram

    SvaraRadera