lördag 22 oktober 2011

Avslut och början

Igår var sista dagen på uppdraget jag jobbat med de senaste åtta månaderna. Lite blandade känslor men mest positiva faktiskt. Det var jättejobbigt när jag fick beskedet men sen har saker och ting utvecklats på ett positivt sätt så jag känner att jag går till något istället för ifrån något och det är nästan det viktigaste när man gör förändringar.

Jag är definitivt inte färdig med DataStage och utveckling så det hoppas jag återkomma till nästa år om saker och ting går min väg och varför skulle det inte göra det :)

Det var lite vemodigt att lämna kollegorna men vi träffs igen hoppas jag. Jag har lärt mig så mycket på den här tiden inom många områden av dem och fick en sista liten lektion om Venndiagram av MK :) blir lite rörd av deras fina ord och alla kramar jag fick ;)

Sen blev det en trevlig eftermiddag med systeryster i Täby. Målet var att hon skulle hitta en klänning till kvällens fest, och det gjorde hon, mitt att köpa strumpor så jag kan ha klänning ikväll. Mission completed inklusive fika också då såklart.

Vikingaskeppet nere vid fotbollsplanen på Runö.

Måndag blir det intervju för det nya fast de har redan signat mig tom början av april "osett" :) Hade hoppats på en ledig vecka men det verkar bli en ledig dag, tisdag och då har jag bokat in en lunch med fd kollegor och konsert på kvällen. Ska bli kul.

Känner mig lycklig och tacksam för allt bra i mitt liv. Min familj, trevliga vänner och kollegor plus allt annat.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och fatta det svåra beslutet vad jag ska ha på mig ikväll. Alla dessa svåra beslut ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar