måndag 10 oktober 2011

I trollskogen

Djupt inne i trollskogen finns de mossbevuxna stenarna, som egentligen inte är några stenar utan troll som är förstenade av den elaka häxan. Tittar man noga kan man faktiskt se ansiktena på stenarna....
Undrar om häxan nångång kommer att häva förtrollningen? Är trollen arga då så de är farliga om man råkar vara i närheten? Äter de upp fåren då?

Så är det när man är uppväxt i skogen bland tomtar och troll :)

I fredags när jag gick hem från jobbet hade jag ett problem att grubbla över så jag bestämde mig för att det fick lösa sig över helgen, och i morse när jag klev upp så fanns lösningen där. Japp så här ska jag göra och det funkade alldeles utmärkt. Sen finns det så klart nya problem att lösa....

Nedräkning pågår, 9 dar kvar om jag inte ska jobba i helgen fast det har jag faktiskt ingen lust med så det ska jag nog försöka avstyra. Ser fram emot ett par lediga dar när det här är slut. Har ju ett antal timmar att ta ut med all övertid senaste veckorna.

För övrigt jobbar jag med att hålla fast i mina föresatser. Inte helt lätt alla dagar men jag jobbar på det :)
Varför måste det bli så kallt? Varför bor jag här? Bara en tidsfråga innan det blir snö känns det som. Vill bo nånstans där det är varmt hela året och ingen snö. Brrrr!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar