torsdag 13 oktober 2011

Jobb och jobbigt

Kollar igenom lite bilder och de här tog jag i början av augusti från vår balkong. Åt ena hållet, ner mot havet var det en fin rosa-lila himmel.

Åt det andra hållet var det en brinnande himmel. Båda är så vackra på sitt sätt.

Fotograferande har det blivit alldeles för lite av på sistone, funderar om jag ska följa med på en fotoutflykt på lördag med fotoklubben där en naturfotograf ska med. Vore lite kul faktiskt. Kanske kan lära mig lite nytt, eller det gör man ju alltid när man umgås med andra fotointresserade.

Känner mig rätt slut nu, det är så mycket press på jobbet och när alla kommer med sina krav så kände jag mig nästan gråtfärdig, men det är bara en vecka till, jag hinner det jag hinner. Blev ingen övertid i helgen i alla fall....

En bra sak har jag gjort idag, varit till doktorn med min käke som jag haft ont i länge men det har blivit värre sista veckorna. Fick inflammationshämmande så jag hoppas det hjälper. Upptäckte att man kan boka telefontid med sin läkare via vårdguiden så jag gjorde det, för att förnya ett recept. Passade på att fråga om käken och fick en läkartid samma dag, helt otroligt.

Så det var lite gnäll, snart helg och det ska bli sköööönt :)

2 kommentarer:

  1. Varm kram och du ska se att det löser sig om du tar ett brejk i helgen med fotoklubben!! Bra val tycker jag

    Di

    SvaraRadera
  2. Ta det lugnt nu, du är snart i mål för den här gången. Kram på dig och hälsa B

    SvaraRadera